American Crew voks tilbud - hårprodukter / hårvoks / shampoo / pomade - se tilbud online

American Crew voks


Her finder du et stort udvalg af American Crew voks og hårprodukter på udsalg og tilbud - se hele programmet af American Crew voks produkter og voks på tilbud  :

American Crew blev skabt af stylisten David Raccuglia i 1993. Dengang var der ikke mange produkter til mænd på dette område og Raccuglia besluttede sig for at skabe en maskulin kvalitetsserie af plejeprodukter til  mænd. På den baggrund skabte han American Crew der hurtigt blev en kæmpe succes, da det var specielt designet til mænd og mænds behov for hår og hudplejeprodukter. 

Anerkendte frisører og stylister benytter American Crew i salonerne og til de stor modeshows, i dag og det er ét af de førende produkter, på markedet, til mænd. 

Raccuglia vidste at design indpakningen skulle være maskulin og dermed tiltale mænd som normalt ikke ville købe produkterne af fare for at virke feminine. Men tiderne har ændret sig og det forudså David Raccuglia. 

American Crew er fantastisk kvalitet med nærende og gode ingredienser der er specielt udviklet til mænds behov. Det er kvalitet kombineret med rigtig flot design med en maskulin tilgang. 
populære produkter : american crew voks - american crew fiber - american crew forming cream - american crew hair recovery shampoo - american crew molding clay - american crew grooming cream - american crew trichology - american crew shampoo - american crew pomade tilbud - american crew produkter - fiber - fiber voks - shampoo - forming cream - produkter - hårprodukter - hair wax - hårvoks - shampoo dandruff - body wash - classic shampoo - molding clay 3 oz
American Crews hudpleje produkter til mænd giver fugt, næring og lader huden ånde. Desuden er American Crews cremer med en mild og behagelig og maskulin frisk duft.
Fra shampoo , balsam , conditioner og hårvokse, så der er noget for enhver smag og ethvert behov i deres sortiment. 

American Crew er blevet trendsettende indenfor plejeprodukter og voks til mænd og de har et kæmpe produktsortiment til alle typer mænd som er tilpasset individuelle behov. 

 

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massør uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktur uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med operationer indenfor plastikkirurgi ,brystløft ,  silikonebryster og brystoperationer.