Benetton parfume produkter online

Benetton parfume

Her finder du et stort udvalg af Benetton parfume på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Benetton parfume  :

Benetton er kendt for deres lækre designertøj, tilbehør og accessories af fantastisk materialer og tekstiler. De har også smarte moderne sko, støvler samt tasker og punge m.m. 

Udover dette er Benetton især berømte for deres reklamekampagner der ofte er meget tankevækkende og til tider provokerende reklamer der sætter verdenssituationerne på spidsen med politiske og humanistiske budskaber.

Deres reklamekampagne "United Colors Of Benetton" kom i 1980 og det var fotografen Oliviero Toscani der stod bag de kontroversielle billeder der ofte omhandlede vold, krig, sex og død.

Nogle af de meste kendte og kontroversielle motiver er bl.a. en blodig nyfødt baby, en døende AIDS patient og blodige tøjrester fra en afdød soldat og eneste tekst til fotoerne var bare Bennettons logo. I nogle lande måtte Benetton se sig boycuttet pga. de stærk visuelle reklamer. 

Men det cementerede Benetton som et modefirma med et humanistisk menneskesyn og en stærk profil og signatur udtryk mange andre modefirmaer drømmer om at opnå.  

Benetton har lanceret en fantastisk lækker kollektion med hud og hårplejeprodukter som fx cremér, lotions, parfumer og deodoranter som går ind og giver næring og efterlader huden og håret dejlig blødt, friskt og med en virkelig behagelig duft. 

Parfume - cremer - voks - cologne - eau de toilette - shampoo - deo - olier

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Babyliss Pro
Bed Head
Benetton
Betty Barclay
Bijan
Bio+
Biomans
Biosilk
Blax
Bodyography
Bond
Boss Skin
Boucheron
Britney Spears
Bruno Banani
Burberry
Bvlgari