Burberry parfume - Burberry parfume til mænd / kvinder - tilbud online

Burberry parfume

Her finder du et stort udvalg af Burberry parfume til kvinder og mænd på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Burberry parfume til mænd , burberry parfume til kvinder , burberry parfume brit sheer , burberry body - parfume på tilbud :

Burberry daterer helt tilbage til 1856 og blev lanceret af en ung fyr på 21 år, Thomas Burberry. I begyndelsen fokuserede firmaet på at fremstille top kvalitets jakker og frakker. Burberry var det første tøjmærke der kom med trenchcoaten der oprindelig blev produceret til soldaterne i Første verdenskrig.

Burberry blev hurtigt et succesfuldt og populær brand i verden og især hos eliten i England. De elegante, klassiske designlinjer med ternet og stribet mønstre tiltalte det finere borgerskab. I 1990'erne blev Burberry relanceret og da David Beckham og Robbie Williams begyndte at gå i Burberry tøj, så var der en fornyet succes og popularitet hos de yngre modebevidste folk. 

Burberry har også lanceret en fantastisk parfumeserie til kvinder og mænd. Dufttonerne emmer af luksus og skønne sommerdage kombineret med varme, lune og dejlige nætter. Med blandninger af bl.a. rav, forskellige blomster og træsorter, vanilie, moskus og fugter er der mange skønne dufte i Burberrys parfumeserie kollektioner.

I dag tiltaler Burberry et bredt spektrum af typer og stile men har stadig sin signatur design i de noble og sofistikerede fine mønstre og prints på deres tøj. Det kendte mønster "Nova" er et af de mest efterlignede i verden og Burberry er især kendt for tørklæderne de laver med det mønster på. 

Burberry er et eksklusivt brand der kun fremstiller tøj, tilbehør og produkter, i top kvalitet af de lækreste materialer og tekstiler.

Parfume - cremer - voks - cologne - eau de toilette - shampoo - deo - olier

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Babyliss Pro
Bed Head
Benetton
Betty Barclay
Bijan
Bio+
Biomans
Biosilk
Blax
Bodyography
Bond
Boss Skin
Boucheron
Britney Spears
Bruno Banani
Burberry
Bvlgari