Calvin Klein parfume - parfume til kvinder / mænd - tilbud online

Calvin Klein parfume

Her finder du et stort udvalg af Calvin Klein parfume til mænd og kvinder på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Calvin Klein parfume beauty , calvin klein parfume mænd , calvin klein parfume kvinder , calvin klein parfume euphoria , calvin klein parfume one , calvin klein parfume summer og andre parfume produkter på tilbud  :

Richard Klein startede sit tøjmærke, Calvin Klein, i 1968 og blev hurtig en stor succes verden over.

Med en nytænkende, moderne, casual og klassisk stil fremstillede Klein utrolig lækkert tøj. I dag er Calvin Klein ét af de største modefirmaer i verden og er nok især kendt for herreundertøj, jeans og parfume

Den enkle designstil med rene linjer og superkvaliteten ved tøjet er det der kendetegner Calvin Klein og det er blevet et brand der er synonym med at være hip, trendy og formår at fornye sig selv med nye lækre tøjdesigns, solbriller, sko, støvler, lækre ure i klassisk retrostil og parfume og deodorant serier. 

I 1990'erne fik Calvin Klein utrolig stor succes med deres parfume til både kvinder og mænd og lancerede en unisex kollektion der virkelig gik rent ind hos modebevidste folk. '

Med taktiske, enkle og flotte reklamekampagner med berømtheder som Kate Moss, Scarlett Johansson og Eva Mendes så fortsætter Kleins modeemperie bare der ud af med kæmpe succes.

Calvin Klein har lanceret en utrolig behagelig, dejlig nærende kollektion indenfor hudpleje produkter, til både mænd og kvinder. Serien er nænsom, fugtgivende og efterlader huden blød og dejlig samt velduftende og frisk til hverdagens strabadser.