Chloe parfume online

Chloe parfume

Her finder du et stort udvalg af Chloe parfume produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af chloe parfume , chloe eau de parfum , chloe eau de toilette produkter  :

Chloé er et fransk modefirma der blev etableret i 1952 af designeren Gaby Aghion. Chloé skilte sig ud fra andre store modehuse ved at lancere designertøj til alle af højeste kvalitet fremstillet af lækre materialer og tekstiler. 

Der var et behov for at det ikke kun var overklassen der kunne købet designertøj og den mulighed så Aghion. Chloé lancerede tøjkollektioner af fine tekstiler i blødt og udsøgt kvalitet som blev kaldt "Luxury prêt-á-porter" - eller på engelsk "Ready to wear" tøj . Dermed blev stang-designer-tøjet som er tilgængelig for alle, født. 

I dag laver alle designere Ready to wear kollektioner takket være Chloé og Gabby Aghions usnobberi, innovative og kreative fremsynethed. 

Chloé har sidenhen cementeret sig som et virkelig lækkert og kvalitetsbevidst tøjbrand og bl.a. Stella McCartney bragte Chloé i et nyt og mere feminint og romantisk præget retning som fik kæmpe succes. 

Chloé har også en fantastisk duftserie bestående af parfumer og deodoranter i forskellige varianter. Fælles for dem er, at de har en frisk, sommerlig og blomsteragtig duftone, tilsat forskellige dejlige krydderier og ingredienser. 

Chloé er essensen af elegance, femininitet og top kvalitets produkter.