Cindy Crawford produkter online

Cindy Crawford produkter

Her finder du et stort udvalg af Cindy Crawford produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Cindy Crawford produkter  :

Cindy Crawford er kendt som én af verdens første supermodeller - med hendes karekteristiske modermærke, skabte hun en signatur varemærke der udtrykte at være sig selv og turde være det.

Hendes karriere begyndte i 1980 - 90'erne og gjorde hende til superstjerne indenfor modebranchen. Med sit friske og unikke "All American Girl" udseende og smukke former, blev Cindy Crawford én af de første der fik titlen som supermodel. 

Crawford også optrådt i mange mode-kampagner i løbet af sin karriere of repræsenteret prominente designerer som fx Gianni Versace, Revlon og Escada. Udover dette er hun ambassadør for det eksklusive  urfirma Omega.

Crawford lavede flere fængende reklamekampagner med de helt stor designere som bl.a. Calvin Klein og har pyntet forsiderne på hundredevis af internationale modemagaziner som fx Vogue, W, People, Vanity Fair, Harpers Bazaar, Elle , Cosmopolitan og Allure . 

I dag er Cindy Crawford en respekteret forretningskvinde og har skabt et modeemperie, i sit eget navn med bl.a. lækre hudpleje produkter der går ind og tilføre huden fugt og lader samtidig huden ånde og efterlader den blød, frisk, beskyttet og klar til hverdagens udfordringer.