CUTRINiSM produkter online

CUTRINiSM produkter

Her finder du et stort udvalg af CUTRINiSM produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af CUTRINiSM produkter  :

Cutrinism er baseret på den nordiske natur og fremstiller hårplejeprodukter til det skandinaviske hår. Cutrinism har været i hårbranchen i mere end 30 år og den store erfaring kommer kunderne til gode. 

Det omskiftelige vejr kan slide på håret, samtidig med en mere og mere hektisk hverdag. Derfor har Cutrinism skabt en serie af hårplejeprodukter som er tilpasset skandinavisk hår. 

Cutrinism er også at finde hos frisørerne da produkterne er utrolig gode og helt ideelle til os danskere. Cutrinism har serier specielt til fx krøllet hår, kemisk og behandlet hår, skadet og tørt hår og alle deres produkter er fri for skadelige stoffer, kemikalier, parabener, phtalater, parafumer eller andet som kan være allergifremkaldende og meget skadelig for os.

Ingredienser som havtornefrøolie, nordisk birkesukker, anti-oxidanter, ekstrakter fra forskellige træer og planter går Cutrinisms hårplejeprodukter ind og beskytter, renser, nærer, fugtgiver, styrker og blødgøre håret.

Cutrinism er helt perfekt til at pleje ens hår med og der er produkter tilpasset, helt specielt, til enhver hårtypes behov.