DKNY parfume - parfume til kvinder / mænd - se tilbud online

DKNY parfume

Her finder du et stort udvalg af DKNY parfume til kvinder og mænd på udsalg og tilbud
- se hele programmet af dkny parfume golden delicious , dkny parfume kvinder , dkny parfume be delicious , dkny parfume mænd , dkny parfume lyserød
, dkny parfume fresh blossom
- se tilbud på parfume :

Modetøjsdesigneren Donna Karans serie DKNY har stor succes, verden over, med den gode sikre stil som Donna Karen er kendt for og samtidig med et strejf af klassisk elegance og urban coolness.

Donna Karan har lanceret en serie af DKNY hudplejeprodukter som går ind og tilføre huden fugt og lader samtidig huden ånde. Huden bliverblød, frisk og klar til hverdagens udfordringer.

Med DKNY hudplejeprodukter sikre man at ens hud er "kampklar" til daglige påvirkninger som vejr og vind, opgaver og arbejde. Huden får næring og vigtige ingredienser så den bibeholder sin fugtighed og elasticitet. 

Donna Karans DKNY har også en fantastisk parfumekollektioner af forskellige lækre og sensuelle dufte der virkelig frisker op og udgiver dejlige dufttoner hele dagen lang.

Der er parfumekollektioner til både mænd og kvinder med et stort udvalg af forskellige blandninger og ingredienser. Der er bl.a. duftblandninger af magnolia, grape, vanilie, roser, viol, sandeltræ, moskus og hvid rav.

Donna Karan begyndte sin karriere som assistent for Anna Klein sidst i 1960'erne og blev designer for firmaet da Klein døde i 1974. Karan forlod Klein og etablerede sit eget modefirma med fokus på at designe moderne tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. 

Karan har designer kun tøj hun selv vil gå i og stilen er elegant, boheme, moderne og med et fint strejf af det helt klassiske tidløse look. Karan lancerede DKNY til yngre kvinder, hvor der er fokus på kvalitets jeans og superlækkert tilbehør som tasker, tørklæder og huer. 

 

Parfume - cremer - voks - cologne - eau de toilette - shampoo - deo - olier

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

D:fi
David Beckham
Davidoff
Davines
Derma
Derma Sun
Diesel
DKNY
Dolce & Gabbana
Dr Brandt
Dr. Hauschka
Dunhill
Revlon farvebomber

Sko
Udsalg
Luksushuse
Billig
Ejendom
Fritid