Ed Hardy produkter online

Ed Hardy produkter

Her finder du et stort udvalg af Ed Hardy produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Ed Hardy produkter  :

Don Ed Hardy blev først kendt som en super dygtig tatovør der lavede retro designs med masser af farver og smukke motiver af alt fra dyr som bulldogs, panter, tiger, smukke damer i ren 50'er sømandsstil, biler, motorcykler og til blomstermotiver, hjerter og kranier. 

I samarbejde med designeren Christian Audigier kom Ed Hardys motiver på tøj, tilbehør og et utal af produkter som fx babyprodukter, møbler, skriveredskaber, tasker, ure og meget mere.

Chancen for at der er et Ed Hardy motiv på et produkt er meget stor, da hans motiver nærmest er printet på næsten alt fra brugskunst, make-up, tøj, solbriller, sko, støvler og selv sutter og hagesmækker til babyer.

Udover dette er der Ed Hardy designs på parfumer og hudplejeprodukter samt redskaber til håret som fx føntøre og glattejern og hårbørster, hårelastikker, hårbøjler ... Ja - you name it Ed Hardys cool motiver er at finde på alt i dag. 

Ed Hardy er blevet nærmest kult indenfor modebranchen og designmotiver i dag og der er masser af lækre Ed Hardy produkter at vælge imellem. 

Mange berømtheder som fx Madonna, Snoop Dog og flere sportstjerner som fx David Beckham, ynder at gå i tøj med Ed Hardy designs på og hans superflotte tatoo motiver er kendt og respekteret internationalt. 

Her kan du finde rigtig gode tilbud på Ed Hardy hudplejeprodukter og hårprodukter online.

Parfume - cremer - voks - cologne - eau de toilette - shampoo - deo - olier

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

eco.kid
ECRU New York
Ed Hardy
Elizabeth Arden
Elizabeth Taylor
Ellen Tracy
EOS
Escada
Escentric Molecules
Esprit
Essie