Gatsby produkter online

Gatsby produkter

Her finder du et stort udvalg af Gatsby produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Gatsby produkter  :

Gatsby blev skabt helt tilbage i 1978 og har benyttet smarte, nytænkende og fængende reklametricks til at få opmærksomhed omkring deres lækre produkter. 

Gatsby er opkaldt efter bogen af F. Scott Fitzgerald og senere filmen "The Great Gatsby" som blev og er voldsom populær og et drama om en mystisk mand, Gatsby, der skaber en del røre i en by ved bl.a. at holde pompøse fester, hvor han ikke selv er til stede. Perioden filmen foregår i er hvor unge havde en meget negativ tankegang og manglede motivation og noget at gå op i og samles om. - Hr. Gatsby var helt anderledes og helt modsatte den periode og derfor er bogen og senere filmen gået hen og blevet en ren klassiker. 

Gatsby hårvoks, stylinggels og clay er tilpasset forskellige hårtypers behov og efter hvad man har lyst til. Der er bl.a. superstærk hårvoks, mud og rubbergel som virkelig holder frisuren på plads og gør det nemt at style som man har lyst til. Wetwax som giver det coole strandlook, matvoks som giver håret det subtle look og mange andre lækre styling produkter.

Gatsby har også voks som er tilpasset specielt til forskellige typer som fx langt, kort, mellem, krøllet, tyndt, kraftigt, glat, kruset eller farvet hår. 

 

Barberblade - skraber - parfume

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Ole henriksen tilbud
Renati voks
HH simonsen voks
Id voks
Fudge voks