GOLD produkter online

GOLD produkter

Her finder du et stort udvalg af GOLD produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af GOLD produkter  :

GOLD er en eksklusiv, lækker og suveræn serie af plejeprodukter og stylingprodukter til hår.

GOLD er udviklet og skabt af nogle af de bedste stylister og frisører i Skandinavien som alle havde ønsker om at fremstille virkelig lækre, miljøvenlige, funktionelle og bare holdbare hårprodukter som havde en futuristisk kant. 

GOLDs hårpleje og stylingsprodukter er alle inspireret af naturens farver og dufte og er alle sammen fremstillet uden brug eller indhold af skadelige stoffer, kemikalier eller andet der er til gene for miljøet og mennesker. 

Derfor er alle GOLDs hårprodukter produceret og fremstillet med helt naturlige og bæredygtige ingredienser og ressoucer som belaster miljøet mindst muligt. Derfor er der fx æteriske olier, plante ekstrater og helt naturlige antioxidanter i produkterne. 

GOLDs produktserier dækker alle behov og hårtyper som fx skadet, tørt, tyndt, tykt, krøllet, glat, langt, kort, mellem, fedtet, kruset og helt almindeligt og normalt hår som ikke kræver det helt store. 

GOLD er virkelig lækre hår og stylings produkter som er utrolig nemme i brug og man kan virkelig mærke et resultat med det samme. 

 

Barberblade - skraber - parfume

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Ole henriksen tilbud
Renati voks
HH simonsen voks
Id voks
Fudge voks