Ghd produkter online

Ghd produkter

Her finder du et stort udvalg af Ghd produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Ghd produkter  :

ghd blev grundlagt i 2001 og fik hurtig stor succes med deres styling produkter og redskaber. Mange berømtheder fandt hurtigt ud af hvor effektivt ghd's produkter var og siden da fik mærket nærmest en kultstatus bland modeelskere og stylister, verden over. 

ghd lancerede i år 2007 Pink Styler som var et glattejern hvor man støttede kampen mod brystkræft. Madonna og mange andre kendte stod på venteliste for at få fat i redskabet og siden da lancere ghd hvert år et glattejern hvor temaet er at støtte brystkræft og farven er selvfølgelig pink.

ghd har vundet flere prestigefyldte priser for deres styling redskaber og produkter og er et af de mærker der har størst succes på markedet. 

Af ghd produkter kan bl.a. nævnes hårprodukter som er specielt udviklet til at gå ind og pleje og beskytte håret når det bliver behandlet mede føn eller glattejern. Desuden har de shampoo, balsam og conditioner plejeprodukter og styling samt finish plejeprodukter som fx skum, spray, serum og creme til håret. 

ghd har plejeprodukter til enhver type af hår om så du har glat, tyndt, kraftigt, fint, tørt, skadet, farvet eller bare helt almindelig hår, så er der helt sikkert et super lækker produkt fra ghd til dig. 

 

Barberblade - skraber - parfume

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Ole henriksen tilbud
Renati voks
HH simonsen voks
Id voks
Fudge voks