Helena Rubinstein makeup produkter online

Helena Rubinstein makeup

Her finder du et stort udvalg af Helena Rubinstein makeup produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Helena Rubenstein makeup - foundation , parfume , prodigy , lash queen og mascara produkter  :

Helena Rubenstein var en af de første businesskvinder der blev mange millionær.

Med sit kosmetikfirma blev hun én af verdens rigeste kvinder og åbnede flere fashionable skøndhedsaloner i USA. På Fifth Avenue i New York ligger stadig én af de oprindelige luksus skønhedsaloner som hun åbnede.

Rubenstein begyndte med næsten ingenting og fik via sans for marketing og smart reklametricks for sine skønhedsprodukter. Rubenstein fandt bl.a. på begrebet "problem hudtyper" og viste sig frem i reklamer som om hun havde en doktorbaggrund i hvid kittet. Rubenstein var dygtig til at manipulere forbrugere og skabe behov for hendes skønheds og neglelak produkter. 

I dag er Helena Rubenstein stadig et af de største og mest succesfulde kosmetik og parfume  firmaer i verden og med et strejf af luksus og eksklusivitet er der et bredt sortiment af hudplejeprodukter og parfume kollektioner der virkelig er lækre og virker.

populære produkter : helena rubinstein prodigy powercell - helena rubinstein hudpleje - helena rubinstein læbestift - helena rubinstein lash queen feline blacks mascara - helena rubinstein prodigy - helena rubinstein color clone

Helena Rubensteins hudplejeprodukter og bodylotion  tilføre huden de naturlige stoffer den har brug for ved bl.a. at være fugtgivende men samtidig lader huden ånde og efterlader den helt blød og frisk. 

se udvalget af :
Helena Rubinstein Lash Queen Volumen Mascara 01 Wild Black 7,2 ml , Helena Rubinstein Life Ritual Fresh Cleansing Milk 200 ml , Helena Rubinstein Life Ritual Light Firming Lotion 200 ml. , Helena Rubinstein Life Ritual Rich Firming Lotion 200 ml , Helena Rubinstein Life Ritual soft Cleansing Milk 200 ml , Helena Rubinstein Prodigy Eyes 3 ml og Helena Rubinstein Skin Life Repair 50 ml.

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massør uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktur uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med operationer indenfor plastikkirurgi ,brystløft ,  silikonebryster og brystoperationer.