HH Simonsen voks / hårvoks / hårspray / hårlak - voks på tilbud

HH Simonsen voks

Her finder du et stort udvalg af HH Simonsen voks og hårvoks på udsalg og tilbud
- se hele programmet af HH Simonsen voks , HH Simonsen hårvoks , HH Simonsen hårspray ,  HH Simonsen hårlak ,  HH Simonsen hårpudder ,  HH Simonsen voks clay , HH Simonsen mud voks - voks på tilbud :

HH Simonsen blev startet i 2003 og ville udvikle og lave kvalitetsprodukter til frisørsaloner og hårstylingsprodukter til kunder. 

Det der skulle gøre dem anderledes end andre frisørartikler var prisen. Derfor er HH Simonsens produkter altid til en fornuftig pris hvor kvaliteten er helt i top.

I dag kan HH Simonsens produkter som fx føntørre, krøllejern, glattejern og sæt med forskellige elartikler til håret. 

Udover dette har de fantastiske voksprodukter, hairspray og børster til enhver hårtype. HH Simonsens hårplejeprodukter og redskaber til håret er garanti for top kvalitet til billige priser.  

 

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massør uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktur uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med operationer indenfor plastikkirurgi ,brystløft ,  silikonebryster og brystoperationer.