Kenzo parfume - parfume til kvinder / mænd - se priser og tilbud online

Kenzo parfume

Her finder du et stort udvalg af Kenzo parfume til mænd og kvinder på udsalg og tilbud
- se hele programmet af kenzo parfume summer , kenzo parfume d'ete , kenzo parfume kvinder , kenzo amour parfume , kenzo parfume mænd - se priser og tilbud på parfume her :

Japanske Kenzo Takada er manden bag designer brandet som er blevet trendsettende og kendt verden over.

Kenzo blev optaget som en af de første drenge, nogensinde, på Tokyos ældste mode universitet og blev efter uddannelsen tiltrukket af modebyen Paris.

Kenzo åbnede sin egen hippe og helt unikke modebutik  i Paris, hvor han startede med at købe tekstiler og materialer på loppemarkeder og derefter skabe sine egne designs med kjoler, skjorter, bluser og meget andet. I dag er forretningen udvidet og sælger bl.a. møbler, interiør og andre produkter fra Kenzo.

Kenzo's designs er ofte blomster og naturinspireret med smukke motiver og prints. Der er et utrolig friskt og sommerligt samt virkelig komfortabelt udtryk over hans designs. 

Kenzo har stor succes med sine parfume serie og det er ren luksus dufte der er med fyldige dufttoner og har en fin balance mellem det helt klassiske og tidløse og det helt topmoderne, både i design men også i selve duftene. 

Desuden er der en plejeserie der, ligesom, parfume kollektionerne, har en kraftig duft og efterlader samtidig din hud helt blød og behagelig. Kenzo er til de som tør skille sig ud og være vovet og vise deres personlighed.