La Prairie produkter online

La Prairie produkter

Her finder du et stort udvalg af La Prairie produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af La Prairie produkter  :

Schweiziske La Prairie har siden 1982 haft verdenssucces med deres utrolig lækre og luksuriøse hudplejeprodukter. La Prairie går tilbage til en berømt klinik af samme navn, som er førende indenfor forskning i hud og ældning. Klinikkerne har tusinde af besøgende der har glæde af deres fantastiske produkter. 

La Prairie er respekteret af skøndhedseksperter, stylister og hudlæger verden over, da deres hudpleje produkter altid lever op til det de reklamerer for og behandlingerne giver derfor super gode resultater.

La Prairie baserer alle deres produkter på forskning, engagement, videnskaben og at fremstille de allerbedste hudplejeprodukter der beskytter, nære og giver huden de ingredienser den har behov for. La Prairie har hudplejeprodukter der kan hjælpe og pleje enhver hudtype uanset behov.

Det er et absolut luksus hudpleje brand og har også lanceret en række eksklusive parfume til kvinder som ved hvem de er og elsker feminine, varme og bare lækre dufttoner af blomster, træsorter og forskellige krydderier og ingredienser. 

 

Parfume - deo - makeup

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker


Kenzo parfume
La Perla parfume
Lacoste parfume
Lagerfeld deo
Lanvin parfume
L'Oréal makeup