Lacoste parfume - parfume til kvinder / mænd - se priser / tilbud online

Lacoste parfume

Her finder du et stort udvalg af Lacoste parfume til mænd og kvinder på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Lacoste parfume produkter - se priser og tilbud på parfumer her  :

Det franske modefirma Lacoste er et af de førende indenfor designermodetøj, tilbehør, accessories, sko, tøj, ure, solbriller og parfume. 

Det hele begyndte med tennisstjernen René Lacoste der havde kælenavnet "Krokodillen", da han indgik et væddemål som han vandt om at vinde en bestemt kamp og så ville han få en krokodilletaske. 

René Lacose begyndte at designe sit eget sportstøj og oprettede senere firmaet Lacoste. I starten designede han tøj til overklassen i USA. 

Det mest berømte tøjprodukt er nok Polo T-shirts med den broderet lille krokodille som logo. I 1980'erne var det et af de mest eftertragtede designermærker og alle skulle bare have en Polo T-Shirt med Lacoste krokodillen på. 

I dag producere Lacoste stadig lækkert designertøj til både sportsfolk indenfor Golf og Tennis samt causalwear og fint tøj. 

Lacoste har udviklet sig til at have luksus produkter indenfor flere kategorier i dag og deres parfumeserier er også et stort hit. Den første Lacoste parfume kom i 1968 og siden er serien udvidet med mange flere lækre, behagelige og dejlig opfriskende dufte til både mænd og kvinder. 

Lacoste er et eksklusivt designerbrand og med unikke innovative designs og produkter har de skabt et signaturlook som skiller sig ud fra andre i modebranchen. 

 

Parfume - deo - makeup

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Kate Moss parfume
Kenzo parfume
La Prairie
Lacoste parfume
Lanvin parfume
L'Oréal makeup