Marc Jacobs parfume - se tilbud på parfumer online

Marc Jacobs parfume

Her finder du et stort udvalg af Marc Jacobs parfume på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Marc Jacobs parfume , marc jacobs splash , marc jacobs parfume oh lola , marc jacobs daisy , marc jacobs rain - se parfume på tilbud :

Marc Jacobs er én af de mest farverige modepersonligheder i Verden. Hans modetøj, perfumer, sko og tasker nyder stor succes blandt berømtheder Verden over. Han hylder altid kvinder og kvindekroppens smukke former og er kendt for at designe virkelig lækkert kvalitets designertøj og tilbehør.

Marc Jacobs blev født i New York og har studeret kunst og design. 

I sine unge år gjorde Jacobs sig hurtigt bemærket og fik flere prestigefyldte priser, imens han studerede, for sine designs og innovative kreationer og hans skarpe blik for hvad der var oppe i tiden og samtidig at kunne kombinere det med klassisk tidløs design.

Jacobs har designet for forskellige etablerede designere, bl.a. Louis Vuitton, før han skabte sit eget brand der hurtig fik kæmpe succes med en helt unik designstil og han har bl.a. modtaget The Women's designer of the Year som virkelig gav skub i karrieren. 

Jacobs lancerede også en kollektion til mænd som blev og er ligeså populær som den til kvinder. 

Så Marc Jacobs har, for længst, cementeret sig som et navn der emmer af kvalitet og luksus med en provokerende stil der altid har et strejf af det klassiske look. Mange kvinder og unge piger, verden over, sværger til hans super trendy og bare lækre sko, stilletter og støvler der altid har et utrolig innovativt look og giver et fantastisk pift til ethvert sæt tøj, om så det er en aftenkjole, jakkesæt eller bare helt casual tøj. 

Marc Jacobs har også lanceret en lækker parfume serie der har bløde, friske og behagelige toner i duftene der ikke dufter stærkt eller for meget - men er bare helt tilpas og giver unikke dufttoner.

Jacobs hudplejeprodukter og bodylotion går ind og tilføre huden fugt og lader samtidig huden ånde og efterlader den blød, frisk og klar til hverdagens udfordringer.

Populære produkter : marc jacobs parfume rain - marc jacobs parfume 2014 - marc jacobs parfume so fresh - marc jacobs parfume gaveæske - marc jacobs parfume men - marc jacobs parfume mariehøne - marc jacobs perfume for men - marc jacobs perfume fresh

Marc Jacobs hudplejeprodukter er ren luksus og balsam for kroppen. 

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massør uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktur uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med operationer indenfor plastikkirurgi ,brystløft ,  silikonebryster og brystoperationer.