Murad produkter online

Murad produkter

Her finder du et stort udvalg af Murad produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Murad produkter  :

Hudlægen Howard Murad er en af de førende indenfor hudpleje og sundhed og bruger sin erfaring som forsker og læge til at fremstille rigtig gode hudplejeprodukter der er skabt på baggrund af teknologisk viden.

Murad kom på markedet i 1989 og har siden da været forbundet med det ypperste indenfor optimal hudpleje til alle slags hudtyper. Alle Murads produkter er klinisk testet og kontrolleret efter høje krav, så de virker allerbedst.

Uanset hvilken hudtype man har så er der et produkt fra Murad der vil indfri behovene for at pleje, nære og fugtgive huden med naturlige ingredienser og vitaminer som huden har behov for. Der er specielt udviklet Murad hudplejeserier til både mænd og kvinder og alt efter hudtype. 

Murad har skabt en hudplejeserie specielt til fx rødmende hud, sart hud, hud angrebet af akne, ældre hud, tør hud, genopretning af sund hud, udjævne misfarvninger, pletter og stor porer samt rynker og meget mere.  

Murad hudplejeprodukter går ind og tilføre huden fugt og lader samtidig huden ånde og efterlader den blød, frisk og klar til hverdagens udfordringer.

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massør uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktur uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med operationer indenfor plastikkirurgi ,brystløft ,  silikonebryster og brystoperationer.