Nino Cerruti produkter online

Nino Cerruti produkter

Her finder du et stort udvalg af Nino Cerruti produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Nino Cerruti produkter  :

Nino Cerruti er kendt indenfor modeverdnen for at lave kvalitets produkter, tøj, perfumer, accessories m.m.

Cerutti's har lanceret en lang række af superlækre parfumer, eau de toilette og deodoranter til både kvinder og mænd. Èn af de mest kendte er nok 1881 parfumen og hudplejeprodukterne af samme navn (opkaldt efter det år hvor bedstefaderen startede Cerruti firmaet.) 

Italienske Nino Cerruti er en af de mere luksuriøse, eksklusive designerbrands og er især kendt for fantastiske jakkesæt til både kvinder og mænd. 
 
Oprindelig blev firmaet startet af hans bedstefar i 1881 og producerede uld og grundlagde en tekstilfabrik. Da Nono overtog virksomheden vovede han sig ind på herretøjsmarkedet da han så nogle gamle tegninger som hans bedstefar havde lavet. På den måde kom den første herretøjskollektion fra Cerruti sidst i 1950'erne og den blev betragtet som noget helt nyskabende og nærmest en revolution på det tidspunkt. 
 
Siden da har Nino Cerruti haft kæmpe succes verden over og er kendt som et absolut designerbrand der udelukkende fremstiller topkvalitets tøj, accessories og tilbehør som tasker, tørklæder, solbriller, parfumer og meget mere. 
 
Udover dette har Cerruti designet tøj og tilbehør til mange film og store stjerner som Tom Hanks, Robert Redford, Julia Roberts, Michael Douglas og mange flere.