Max Factor produkter online

Max Factor produkter

Her finder du et stort udvalg af Max Factor produkter på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Max factor produkter  :

Max Faxtor er én af de største og førende kosmetikgianter i verden. Det hele begyndte i 1872 da Max Factor blev født i Rusland. Da han blev voksen drev han en meget succesfuld foretning of var make-up leverandør til det russiske hof og de fine kredse.

Factor flygtede til USA og startede sin egen frisørsalon og det var starten på eventyret som vi kender det i dag med stjerneklienter og fantastiske produkter. 

Filmstjerne og divaer strømmede til hans butik i Hollywood og de var vilde med hans nyskabende make-up produkter der var hel anderledes end det man var vant til. Fordi det ikke klistrede men gav huden lov til at ånde så man kunne sagtens have det på under filmspotsne uden at komme til at svede og at makeuppen løb.

Max Factor begyndte at udvilke produkter til alle men det var stadig de store filmstjerne divaers yndlings make-up og det gav genlyd for ganske almindelige kvinder, der gerne ville have det glamoriøse look som Factor skabte til filmstjernerne. 

De gamle divastjerne som Bette Davis, Elizabeth Taylor, Jean harlow, Marilyn Monroe, Judy Garland og Marlene Dietrich sværgede til hans make-up og produkter. 

I dag er Max Factor stadig familieejet og da Factor døde i 1966 blev det sønnen Max Factor Jr. der overtog. Factor er mindet om en svunden tid hvor filmstjerne var super glamoriøse og glansbillede smukke. 

Max factor har fantastiske makeup produkter og plejeprodukter der er af den allerbedste kvalitet.