Prada parfume - parfume til kvinder og mænd - se tilbud online

Prada parfume

Her finder du et stort udvalg af Prada produkter og parfumer på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Prada produkter, parfumer , candy parfume ,
prada infusion d'iris  til mænd og kvinder  :

Italienske Prada er kendt som at være et statussymbol indenfor modeverdenen. Stilsikker, boheme, klassisk men samtidig innovativt, er hvad kendetegner Prada.

Firmaet startede som en lille lædervareproducent i 1913 af Mario Prada. Det var først da hans barnebarn Muicca Prada overtog at firmaet for alvor fik fodfæste indenfor couture og modeverdenen med lækre produkter indenfor tøj, sko, accessories, apparel, tasker og solbriller m.m. 

Desuden har Prada indenfor de sidste år, i samarbejde med elektronik giganten LG, lanceret en luksus mobiltelefon med Prada's logo på. 

Prada er kendt for at have rene designliner som giver et helt enkelt, tidløst og klassisk og elegant look men samtidig kombineret med en helt unik og moderne stil der er Prada's helt egen.

Prada har også lanceret en utrolig lækker serie af plejeprodukter som er ren luksus for krop og hår og der er en kollektion for enhver smag, behov og stil. 

Udover den lækre hudplejeserie har Prada også skabt flere parfumekollektioner hvor dufttonerne er ganske vidunderlige og emmer af elegance, friskhed og bare utrolig behagelig og lækre dufte.