Renati voks - billig voks på tilbud - hårvoks og hårprodukter

Renati voks

Her finder du et stort udvalg af Renati voks på udsalg og tilbud
- se hele programmet af Renati hårvoks , renati hårprodukter ,  -  se priser og tilbud på voks  :

Renati fremstiller bl.a. voks til enhver hårtype, længde og form. Renatis voks giver et stærkt hold, så din frisure holder dagen lang, om så du enten har rigtig langt eller kort hår - Eller noget midt imellem, glat, langt, krøllet, tykt, tyndt? - You name it, der er et Renati voks produkt der passer, helt ideelt, til din hårtype. 

Renatis produkter er utrolig nemme i brug og rigtig let at forme håret med. Konsistensen er ekstrem blød og virkelig dejlig at have med at gøre, den føles næsten som en mild crem i hænderne. Konsistensen gør at voksen er let at fordele i hele håret, fra top til bund og ud i spidserne.
 
Udover at være kendt for deres topkvalitets voks sortiment, så har Renati fremstillet flere forskellige produkter indenfor shampoo og hairspray, til enhver hårtype.
 
Alle Renatis produkter er helt uden parabener eller andre skadelige syntetiske stoffer og dette gør at Renati er dejlig nemt at skylle ud af håret igen.
De mest populære produkter i deres kollektion er bla. renati hårvoks, renati identity mud wax, renati shampoo, renati hair clay, renati playgum, renati paste, renati rock hard, strong hold - se priser og tilbud i menuen

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massør uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktur uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med operationer indenfor plastikkirurgi ,brystløft ,  silikonebryster og brystoperationer.