Stella McCartney parfume produkter online

Stella McCartney parfume
 

Her finder du et stort udvalg af Stella McCartney parfume produkter på udsalg og tilbud - se hele programmet af Stella McCartney parfumer  :

Stella McCartney har om nogen skabt et navn for sig selv og en helt personlig stil indenfor modeverdenen. Helt uden at bruge sin far Pauls berømmelse til selv at blive et stort og respekteret navn. 

Hun er bl.a. kendt for at være passioneret, miljøbevidst, jordnær og at have et super talent som har gjort hende til én af de hotteste designere indenfor mode, accessories, tasker, tøj, sko, sportstøj og meget meget mere.

Stella McCartney har designet for et par af de store modehuse og været kreativ designchef for Chloé. I dag har hun sit eget brand eller rettere sagt, hun er sit eget brand og hver gang hun kommer med nye ting, så følger hele modeverdenen med.  

Da Stella McCartney designede en kollektion for H&M blev den straks revet væk fra hylderne, da mange kvinder stod i kø udenfor, før butikkerne åbnede.

Udover det har hun designet kollektioner for Englands Paraolympiske og olympiske sportsfolk, Adidas og meget meget andet.

Stella er kendt for at være mijøbevidst, organisk og vegetar. Det vil også sige, at ingen af hendes produkter ser skyggen af skind, læder eller pels samt hendes firma genbruger altid materialer. 

McCartneys plejeproduktserier er selvfølgelig uden brug af kemikalier, andre skadelige stoffer eller parabener og er ikke testet på dyr. 

Stella McCartney har også lanceret en virkelig dejlig parfumeserie med superfriske, behagelige og skønne dufttoner af bl.a. vanilje, pink peber, bergamotte, liljer, pæon og mange andre lækre ingredienser og ekstrakter. 

De mest populære produkter i kollektionen er bla. stella mccartney parfume lily, stella mccartney parfume rose, stella mccartney parfume sheer - se priser og tilbud i menuen

 

  

Parfume - hårprodukter - hårvoks -

Brug menuén til venstre for at gå til oversigt over produkter og mærker

Quicksilver parfume
Ralph Lauren
REF hårvoks
Renati voks
Revlon hårprodukter
Salvador Dali parfume
Shiseido parfume
Stella McCartney parfume
Essie neglelak nye farver
Sergio Tacchini aftershave

brede sko
2018
skopleje
sko med hæl
damesko
støvletter